Two Dinners last weekend

Fish1
fish2
Meat1
meat2

Eftersom vi tog det väldigt lugnt i helgen så innebar det att jag lagade mat hemma. Jag bjöd på lax till lunch och kött till middag, vilken bortskämd kille man har ;-). Båda rätterna innehåller vitlök. Till laxen gjorde jag en marinad på bara vitlök, olja, salt & peppar. Till köttet gjorde jag ett eget vitlökssmör. Blanda smör och vitlök och ställd det i frysen i 15 min.
Puss och kram

Since we took it very easy this weekend I had the opportunity to cook more. I had salmon for lunch and meat for the dinner, which spoiled guy I have ;-). Both dishes contain garlic. For salmon, I made a marinade of just garlic, oil, salt & pepper. For the meat, I did own garlic butter. Mix butter and garlic and set it in the freezer for 15 minutes.
Kiss and hug

About the author

elli

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *