Two Dinners last weekend

Fish1
fish2
Meat1
meat2

Eftersom vi tog det väldigt lugnt i helgen så innebar det att jag lagade mat hemma. Jag bjöd på lax till lunch och kött till middag, vilken bortskämd kille man har ;-). Båda rätterna innehåller vitlök. Till laxen gjorde jag en marinad på bara vitlök, olja, salt & peppar. Till köttet gjorde jag ett eget vitlökssmör. Blanda smör och vitlök och ställd det i frysen i 15 min.
Puss och kram

Since we took it very easy this weekend I had the opportunity to cook more. I had salmon for lunch and meat for the dinner, which spoiled guy I have ;-). Both dishes contain garlic. For salmon, I made a marinade of just garlic, oil, salt & pepper. For the meat, I did own garlic butter. Mix butter and garlic and set it in the freezer for 15 minutes.
Kiss and hug

You may also like

About the author

elli

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *