The great gatsby!

Feldvoss, hairdresser Sivan Hededam.

Gatsbystyle by Feldvoss, Sivan Hededam

Gatsbystyle by me, Ellinor.

Birthdaygirl Anita!! 

Hejsan allihopa,

Nu går det lite väl segt för mig att uppdatera men här kommer lite bilder från en födelsedagsfest som vi var på förra helgen. Gatsbytema var det. :) Tack Anita för en grym fest. Innan gatsbyfesten så var jag bjuden till en tjejkväll på Feldvoss hårsalong. Det var toppen. Jag fick lära mig hur man gjorde en enkel gatsbyfrisyr. Jag tycker jag fick till min frisyr ganska bra tillslut efter lite bra tips och råd ;-).

Puss & kram

 

Hello,

Last weekend we was invited to a Gatsby party. Thanks Anita for a great night! Before the party I was invited to a girlsnight at Feldvoss. It was great because I learned how to get a gatsbyhairstyle. :) 

Xo <3

You may also like

About the author

elli

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *