Sundays are not so bad after all

Janu1
janu2
janu3
janu4
janu5
janu6

Igår hade jag en skön söndag. Vi gick ut och åt lunch och vi valde att äta sushi. Tänk att rå fisk kan vara så gott!

Jag hade på mig min nya kofta och de nya solglasögonen som min snälla Fredrik köpte till mig, puss på dig my love. På kvällen bestämde vi oss för att gå på bio. Det var första gången vi var på bio i Dubai. Vi såg Star Wars i 3D/IMAX. Filmen var riktigt bra. Här kunde man välja olika smak på popcornen – caramel, cheese, salt eller chili samt en stark krydda som jag såklart skulle prova. Jag höll minst sagt på att brinna upp när jag tog mitt sista popcorn ur bunken, haha. Gott var det i alla fall =)

Yesterday I had a very nice Sunday. We went out for lunch and had some sushi. It’s actually a little surprising that raw fish can taste so good! I wore my new jacket and my new sunglasses that my dear Fredrik gave me, kisses to you my love. In the evening we decided to go to the cinema. It was the first time we went to watch a movie in Dubai. We watched Star Wars in 3D/IMAX and the film was really good. Here you could choose different flavours of popcorn – caramel, cheese, salt or chilli and a strong spice that I of course had to try, haha. It was good anyway. Xo

About the author

elli

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *