Nyckeln till framgång

Hejsan allihopa,

Idag googlade jag runt på lite olika sidor för att hitta lite information till mitt projekt. Ni ska få veta mer om det senare men jag måste bara få de viktigaste bitarna på plats. I alla fall hamnade jag på en hemsida till ett företag som jag förstod är väldigt stort. Företaget omsatte ca 12,1 miljarder euro under 2014…. De har ca 84 000 medarbetare världen över. De startade som ett familjeföretag och är det än idag. Jisses, vad mäktigt. Nu finns det så klart massor av stora företag i världen men smaka bara på omsättningen och antal medarbetare. Företaget jag pratar om heter Schaeffler. Jag tycker det är väldigt fascinerande med företag som växer och att människor lyckas hålla sitt företag ovanför vattenytan och samtidigt ge andra människor ett jobb att gå till och i bästa fall även kan ta ut en egen lön.

Vad är nyckeln till framgång? Mina föräldrar har varit egna företagare i över 30 år så jag har sett vad hårt arbete innebär och egentligen är det sjukt att man vill gå i samma fotspår som dem att starta eget. Jag har funderat på varför jag egentligen vill starta eget eftersom det innebär att allt ansvar ligger på mig & man kan glömma 8-17 jobb.

Jag skulle kunna skriva i evigheter om detta men det får bli ett senare inlägg om mitt företagande. Bättre att uttala mig när jag har satt mig själv i situationen på riktigt.

Det gäller att våga satsa för att kunna vinna.  😉

Puss & kram

About the author

elli

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *