New job in Dubai!!

Sign Contract Pen Paper

Hejsan,
Nu är det officiellt. Jag har skrivit på kontraktet för mitt nya jobb. Jag fick jobbet mer eller mindre i slutet av september men här i Dubai går det inte så fort med avtalen så därför har jag inte gått ut med detta till fullo.

Min roll på företaget är “Blog Relationship Manager”. Detta är något jag aldrig jobbat med innan men det är superkul att prova något nytt och utvidga mina erfarenheter. Företaget jobbar med SEO – Search Engine Optimization. Min tjänst går b.la. ut på att hjälpa bloggare att tjäna pengar på sina bloggar.  =). Jag har underbara arbetskollegor och ett kul team som jag jobbar med. Allt känns toppen och jag har 30 min promenad till jobbet så jag lyckas till och med skrapa ihop 1 h PW varje dag =).

 Livet leker och jag är så tacksam för allt som kommer framför mina fötter. Ger mig själv två klappar på axeln och blickar nu framåt mot nästa utmaning i Dubai.

 Trevlig helg, i morgon bär det av på F1!! Kramar <3

Hello,
It now is official. I have signed the contract for my new job. I got the job more or less in the end of September but here in Dubai the paperwork takes time and therefore I hadn’t announced this yet. My role is “Blog Relationship Manager”. I have never worked with this before but it’s nice to try something new. The company works with SEO – Search Engine Optimization. Part of my job is to help bloggers to monetize on their blogs. =). I have wonderful colleagues and the team is nice. Everything feels great and I have 30 min walk to my work so I manage to even scrape together 1 hour PW every day =).
Life is good and I’m so grateful for everything that comes in front of my feet. I give myself two pats on the back and I’m now looking ahead to the next challenge in Dubai.
Hugs and kisses <3

RelatedPost

About the author

elli

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *