New camera on the wish list

nikon_1522_d_5300_slr_with_18_55mm_1024153

Är så sugen på att köpa en ny kamera. Idag använder jag mig av en Canon S95 när jag tar mina bilder. Den har funkat perfekt och är lätt att ta med sig men jag vill så gärna ha en ännu bättre kamera att fota med. Jag har kollat ut denna Nikon D5300 som jag tycker verkar vara en bra kamera. I Dubai kan man köpa teknikprylar billigare än hemma i Sverige så gäller att passa på när man är här.

Har du tips på någon kamera som du gillar?

Right now I use a Canon S95 when I shoot my pictures. It has worked perfectly and is easy to bring with me, but I would really like to have an even better camera. I have checked out the Nikon D5300, I think it is a good camera. Here in Dubai you can also get it for a cheaper price compared to Sweden.
Can you recommend me a camera that you like?

About the author

elli

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *