My New Camera

kamera1
kamera2

Äntligen har jag köpt mig en nya kamera. Har fotat med min mobil innan och det är inte så roligt. Nu ska jag ladda batterierna i kameran och läsa på så jag kan börja använda den. Jag har köpt en Nikon d5300.
Sen är jag tillbaka i Dubai igen. Känns skönt att vara tillbaka i värmen. I kväll kommer en tjejkompis till mig från Stockholm. Vi ska ha en tjejweekend och jag ser fram emot att visa henne mitt hem.

Finally I bought myself a new camera. I photographed with my cell phone before and it’s not so funny. I have purchased a Nikon d5300. So from now on I will give you nice pictures.
I’m back in Dubai again. Feels good to be back in the heat. To night a girlfriend of mine will arrive from Stockholm. We’re having a girls weekend and I look forward to show her my home and friends in Dubai.

About the author

elli

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *