Love on the beach

 Riva Beachclub!!

Hejsan allihopa,

Hoppas ni mår bra. Jag var förkyld förra veckan men nu mår jag mycket bättre. I helgen var vi på stranden både fredag och lördag. På fredagen var vi på public beach i JBR. Gissa om jag blev glad när jag såg flera sjöstjärnor vid vattenbrynet. Jag har aldrig sett en livs levande sjöstjärna förut i havet. <3 Se vilka fina bilder jag fick med dem. På lördagen åkte vi till Riva beachclub med några vänner. Jag kan verkligen rekomendera Riva Beach club för er som inte varit där. De har både pool och strand samt restaurang och bar. Mycket trevlig miljö och den ligger ute på palmen. Här samlade jag ihop lite snäckor som jag ska ha i en vas.

Önskar er en fortsatt toppen vecka. Puss och kram

Hi Everyone,

Hope you are well. I had a cold last week but now I feel much better. This weekend we were at the beach on both Friday and Saturday. On Friday, we were on the public beach at JBR. Guess if I was happy when I saw several starfish in the water. I have never seen a real live starfish before in the ocean. <3 See what great photos I got with them. On Saturday we went to Riva beach club with some friends. I can really recommend Riva Beach club for those who have not been there. They have both pool and beach, restaurant and bar. Very friendly environment and is out on the palm. Here I gathered some shells that I will have in a vase with flowers in then.
Wish you continued great week.

Kisses and hugs

You may also like

About the author

elli

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *