Lite mer än bara en bananpannkaka

God morgon härliga måndag!!

Hej på er. Hoppas halloweenhelgen har varit bra.

Jag har upptäckt en mycket positiv sak (finns många bra saker iofs) med att bo i ett varmt land nu när hösten har kommit till Sverige och alla börjar bli trötta och lite “deprimerade” om man får säga så. Här i Dubai har jag fortfarande inte känt att måndag morgon är en pina utan jag har mer gått upp och varit hyfsat pigg och alert.  Jag tror att man helt enkelt blir lite lyckligare i själen när solen skiner varje morgon när man vaknar.

Nu till min frukost som jag slängde ihop.

Bananpannkaka med skinka 2 pers:

3 st bananer

2 ägg

1 /2 dl mjöl (kan uteslutas)

60 gr skinka

Hallon (Helst frysta eftersom det är nyttigare än färska)

Honung 1 tsk

Tillagning:

Mosa bananerna och tillsätt 2 ägg och mjölet. Rör ihop till en smet. Måtta upp smeten med 1 dl och häll i stekpannan. Lägg skinkan på pannakakan och sedan grädda på båda sidorna. Sedan väljer du själv vad din topping innhåller men jag valde hallon, honung och lite kvarg.

Mums, 😉

Puss och kram

About the author

elli

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *