Home sweet home!

 

Hejsan,

Som ni vet har vi flyttat in i nya lägenheten som ligger i marinan. Jag älskar verkligen att bo här. Vi har en stor del av våra vänner här i marinan så det är enkelt att bara gå ner och ses när man känner för det. Igår gjorde jag en helrekond av mig själv. Jag klippte håret, gjorde manikyr och pedikyr. Nu är jag som ny igen. Jag gymmade på morgonen och på kvällen gick jag en promenad med min vän Maria i 1,1mil i 35gr värme. Härliga dagar innan allvaret börjar nästa vecka för min del. Kommer berätta mer när det är klart. Bilderna nedan är från våran balkong.

Puss och kram

Hello,

As you know, we have now moved into the new apartment located in the marina. I really love to stay here. I have many of our friends who live in the marina so it’s easy to just go down and meet when you feel like it. Yesterday I cut my hair, did manicures and pedicures. Now I’m like new again. I went to the gym in the morning and in the evening I went for a walk with my friend Maria in 1,1mil in 35gr heat. Beautiful days before the serious business begins next week on my part. Will tell you more when it is clear;-). The pictures below are from our balcony.

Hugs and kisses

About the author

elli

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *