Healthy Candy Day!

Party2

Party3

Party4

Hejsan,

I torsdags den 12 november fyllde jag år. Jag har verkligen haft en magisk helg från början till slut. Jag tänkte dela upp mina inlägg för annars blir det för många bilder hihi. Här kommer tips på goda godisar som jag bjöd mitt företag på. Kollegorna uppskattade dessa godbitar väldigt mycket.

Cocosbollar:
Ingrediens ca 20 st:

3 dl havregryn
5 msk kakao
5 msk stevia
4 msk kaffe
Vaniljpulver
100 gr kvarg
Kokosflingor att rulla bollarna i.

Mixa alla ingredienser, rulla smeten till bollar & rulla dem sedan i kokos. Ställ in dem i kylen i 1 timme.

Brown and white:
Ingredienser ca 20 st:

Ett paket kakor t.ex. Ballerina
150 g Philadelphiaost
100 g vit choklad
50 g mörk choklad.

Krossa kexen till smulor.  Blanda smulorna & Philadelphiaosten & rulla små bollar. Smält vit choklad och doppa sedan toppen av bollarna. Stick sedan i en pinne. Ställ in bollarna i kylskåpet i 30 min. Smält den mörka chokladen & ringla sedan lite över varje boll. Ställ in dem i kylen igen i några timmar så chokladen får stelna.

Mums 😉
Puss & kram

******

Hello,
On November 12 I had my birthday. I really had a fabulous weekend from start to end. I will divide my posts otherwise there will be too many pictures in one post. Here are some tips on good candies that I brought to my colleagues. They appreciated these goodies very much.

Cocos Goodies:
Ingredients for 20 pc:

3 cup oat groats
5 tbsp cocoa
5 tbsp stevia
4 tbsp of coffee
Vanilla powder
100 gr quark
Desiccated coconut to roll the balls in.

Mix all the ingredients, roll the mixture into balls and roll them in coconut. Put them in the fridge for 1 hour.

Brown and white:
Ingredients for 20 pc:

A packet cakes eg Ballerina
150 g of cream cheese
100 g white chocolate
50 g dark chocolate.

Crush the biscuits into crumbs. Mix crumbs and Philadelphia cheese & roll small balls. Melt the white chocolate and then dip the top of the balls. Then insert a stick. Put the balls in the refrigerator for 30 minutes. Melt the dark chocolate and drizzle, then a bit of each ball. Put them in the fridge again for a few hours so the chocolate is solidified.

Kiss and hugs!

You may also like

About the author

elli

View all posts

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *