Grateful for everything!

Hej hopp allihopa!!

Jag är tillbaka en kort stund på bloggen då jag inte börjar förrän kl 12 idag. Det är som en “lördag” här idag. Ska berätta lite kort vad som hänt i veckan då jag förstår att många undrar eftersom jag inte hunnit svara på sms. I måndags åkte jag på en intervju kl 9 hos Eden Yachting för rollen som assistent till ägarna. Efter en intervju på cirka fem minuter frågade de mig, när kan du börja? Det har nu gått 4 dagar och jag har haft så roliga dagar på Dubai International Boat Show. Min roll är att vara överallt, ha koll på vårt Crew och se till att alla gäster har det bra samt backa upp ägarna med allt möjligt. Spindeln i nätet kan man säga. Det roligaste var när ena ägaren frågade mig om jag visste vilka gäster som precis innan var på båten. Självklart hade jag ingen aning, men det var kungligheterna i Dubai. Det var roligt, men jag ser alla som likvärdiga. Men det var förstås extra roligt för ägarna och deras företag att kungligheterna tog sig tid att vara på deras båt en längre stund. Jag är så tacksam och lycklig för att jag skickade förfrågan till Philippe om att söka tjänsten hos dem. Jag har jobbat mellan 13 – 14 timmar per dag utan någon större rast och ibland har det gått lång tid mellan måltiderna. Men det ändå värt att ta denna möjlighet nu för att komma in i arbetslivet här. Normalt brukar det ta 3 – 5 månader att få ett jobb i Dubai så jag är lyckligt lottad.

Vill också tacka min underbara Fredrik som stöttar mig i allt och ser till att jag har frukost varje morgon innan jag drar till jobbet igen <3. På söndag ska jag ta med mig Fredrik och vi kommer få uppleva något tillsammans som garanterat kommer bli riktigt roligt. Jag kommer berätta mer efter söndag.

Nu måste jag till jobbet. På söndag får jag veta om jag blir anställd hos Eden Yachting.

Önskar er alla en underbar helg. <3

Puss och kram

Hello all!!

 
I’m back for a short visit here on my blog since I don’t start working until 12 pm today. It’s like a ‘Saturday’ here today. I’ll tell you briefly what has happened in the week. I know many are wondering since I haven’t had time to respond to text messages. On Monday I went to an interview at 9 am at the Eden Yachting for the role as assistant to the owners. After five minutes they asked me, when can you start? That was 4 days ago and since then I have had so much fun at the Dubai International Boat Show. My role is to be everywhere, keep an eye on our crew and ensure that all guests have a good time and back up the owners with everything. A spider in the web, one can say. The funniest thing was when the owner asked me if I knew who the guests were that just visited the boat. I had no idea, but it was some of the royals in Dubai. I think it was a good thing, but tend to see everyone as equal. But of course it was a special moment for the owners and their companies to have the royals onboard and that they wanted to spend such a long time on the boat. I am so grateful and happy that I sent the request to Philippe about applying for this job. I’ve been working between 13 – 14 hours per day without any major break and sometimes it has been a long time between the meals. But it is still worth taking this opportunity and to get into eventually get a permanent job here. Normally it usually takes 3 – 5 months to get a job in Dubai so I’m lucky. Also want to thank my wonderful Fredrik who supports me in everything and make sure I have breakfast every morning before I go to work again <3. On Sunday I will bring Fredrik to the boat and we will get to experience something together that will be really enjoyable. I will tell you more after Sunday.

 Now I have to go to work again. On Sunday I’ll know if I will become an employee of Eden Yachting.
 
I wish you all a wonderful weekend. <3
Hugs and kisses


 About the author

elli

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *