Girlfriends for life!

 

Tjejmiddagen <3

Hejsan,

Innan avresan till Dubai gick jag, min svägerska och min goda vän till Sturebadet Haga i Frösunda. Vi gymmade, badade och pratade massa tjejsnack såklart. Jag avslutade med en härlig kroppsmassage. Om du inte har besökt deras spa så kan jag rekomendera det. Efter en bra start på dagen så åkte jag vidare ut till Ekerö för att gå på en tjejmiddag. Wow vilken härlig sommarmiddag min fina vän Angelica hade ordnat. <3

Puss och kram till er alla.

Hello,

On Thursday I went with my sister in law and my good friend to Sturebadet Haga in Frösunda. We trained at the gym, bathed and talk bunch of girl talk, of course. I finished with a lovely body massage. If you have not visited their spa, I can recommend it. After a good start to the day I went further out to Ekerö to go on a girls dinner. Wow what a lovely summer dinner my good friend Angelica had arranged. <3

Hugs and kisses to you all.

About the author

elli

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *