Första steget till en egen blogg!

Välkommen till min blogg och mitt första steg ut ur min trygghetszon. I samma veva som jag och min kille tog beslutet att flytta till Dubai väcktes mitt intresse att starta en blogg. Jag har aldrig varit en person som läser speciellt mycket bloggar. Jag följer dem som jag känner och har ibland ramlat in på andras bloggar för att det har varit en rolig rubrik eller dylikt. Jag har aldrig sett mig själv kunna bli en bloggare då jag anser att man blottar sig väldigt mycket om sitt liv och gör sig själv som ett mål för andra att gilla eller ogilla.  Så varför sitter jag här då och skriver på min egen blogg? Min plan är att ta med er på en resa som många drömmer om men få vågar genomföra. Jag är trygghetsmänniska nr 1, fast en spontan sådan. Från att tidigare aldrig kunnat tänka mig att lämna familj, vänner och jobb för en utlandsflytt till att nu tagit steget till Dubai.  Här kommer du att kunna följa mitt liv i detta växande Dubai och dess extrema framfart. Dubai är känt för att vilja bräcka alla andra städer med det högsta, det bästa och det lyxigaste. Jag räknar med att jag kommer kunna dela med mig av mycket känslor och tankar nu då jag går utanför min trygghetszon. Du kommer att kunna se att jag älskar att laga mat. Jag hoppas på att kunna inspirera er inom matlagning så fort jag har lärt mig landets utbud av råvaror.  Nu är bloggen uppe och mitt första inlägg är postat. Jag hoppas att du kommer vilja dela äventyret med mig i detta sagoland.

Puss & kram

Welcome to my blog and my first steps out of my comfort zone. Around the same time as me and my boyfriend took the decision to move to Dubai my interest to start a blog was awakened. I’ve never been a person who reads many blogs. I follow those who I know and have sometimes fallen into other people’s blogs because it has been a fun title or so. I’ve never seen myself to become a blogger because as a blogger you reveal a lot of your life and you easily make yourself a target for others to like or dislike. So why am I sitting here writing my own blog? My plan is to take you on a journey that many people dream of but few dare to carry through. I’m very confident inside my comfort zone, nevertheless open for spontaneity. From previously never imagined leaving family, friends and my job to now seeing myself moving to Dubai. In this blog you will be able to follow my life in the growing and expanding city of Dubai. Dubai is known for its aim for being the highest, the best and most luxurious. I hope that I will be able to share lots of emotions and thoughts with you when I go outside my comfort zone. You will be noticing that I love to cook and I hope to inspire you as soon as I have learned this country’s food and groceries. Voila! The blog is up and my first post is now published! Please join me and share the adventure with me in this Dubai wonderland.

 Hugs and kisses

About the author

elli

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *