First of april

april-blog

Idag är det första april för er som inte vet det, var på er vakt. Har ni blivit lurade idag? Jag lyckades bli lurad av mitt ex som han är numera, näää pojkvän ;-). Jag gick upp i morse för att plocka fram lite frukost varpå min pojkvän skriker till mig att komma ut på balkongen och kolla. Självklart släpper jag allt och springer för att inte missa det som händer… April april älskling…. Suck han fick mig haha.
Idag har jag suttit och planerat hur sommaren kommer se ut för oss med resor, boende m.m. Det tar verkligen tid att få ihop ett bra schema men jag vet att det bli en bra sommar att minnas i år.
Puss och kram

Today is April 1 for you who do not know it yet so beware. Have you been cheated today? I managed to be cheated by my ex… Nooo boyfriend ;-). I got up this morning to prepare some breakfast and my boyfriend yelling at me to get out on the balcony and check out what was going on there. Obviously, I drop everything and rush to not miss it… April april your foul sweetheart …. Yes he got me haha, not proud about that.
Today I have been planning all the things we will do this summer. It takes a while to put everything together. We have planned to see Croatia for the first time. It feels like it’s gonna be a good summer to remember. Kiss and hug

About the author

elli

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.