Dubai International Boat Show 2016

boat10
Dubai Police Boat1
boat2
boat3
boat5
boat6
boat7
boat8
boat11
boat12
boat13

I går kväll passade jag på att gå till båtmässan som hålls en gång per år i Dubai. Kan ni förstå att det är ett år sedan jag stod och jobbade där?? Jag tycker det var roligt att kolla runt och jag fick god användning av min nya kamera även om jag inser att jag måste läsa bruksanvisningarna haha.
Här kan ni kolla hur det såg ut när jag jobbade på
Dubai International Boat Show förra året.
Nu är min vän Mikaela här från Stockholm och vi ska bege oss ner på stranden och sola. Önskar en toppen dag Puss.

Last night I took the opportunity to go to the International boat show in Dubai. Can you understand that it is a year since I stood and worked there on the boat show?? I think it was fun to look around and I got good use of my new camera, although I realize that I
have to read the manuals haha.
Here you can check how it looked when I worked at the Dubai International Boat Show last year.

My friend Mikaela is here from Stockholm and we are on our way down to the beach now.
Have a good day, Xo

About the author

elli

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *