Dinner At Hillenberg In Stockholm

1

Ikväll ska jag på middag på den nya trendiga restaurangen Hillenberg i Stockholm. Känns roligt att det händer något nytt i min hemstad när jag är borta. Tyvärr har de stängt min favoritbar Bistro Jarl i höstas.
Annars har jag varit hemma hos mina föräldrar sedan jag landade igår och bara tagit det lugnt.
Ha en bra lördag fina ni.

Tonight I will go out for dinner at the new trendy restaurant Hillenberg in Stockholm. Feels fantastic that something new happens in my hometown when I’m gone. Unfortunately, they closed my favorite bar Bistro Jarl last autumn. Otherwise, I have been at home at my parents house since I landed yesterday and just taking it easy. Have a nice Saturday sweet you.

About the author

elli

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *