CUT by Wolfgang Puck and Pacha Nightclub!

CUT by Wolfgang Puck. 

40 Kong

Nattklubben Pacha.

I torsdags umgicks vi med vänner som är här på semester från Sthlm. Vi åt middag på CUT by Wolfgang Puck som ligger på The Address Hotel i downtown. Wow, vilken bra mat! Det är en köttrestaurang men jag valde att äta havskräftor. Den maträtten var magisk. De andra åt kött och var lika nöjda och belåtna. Om jag ska försöka hitta något negativt med stället så kan jag tycka att det finns andra ställen med coolare inredning. För färre sällskap kan man dock sitta utomhus, något som jag tror hade höjt upplevelsen. Jag ger ändå restaurangen CUT 4 av 5 köttbitar. Väldigt bra med andra ord.

Efter middagen åkte vi till rooftop-baren 40kong . Häftig miljö och goda drinkar. Vi avslutade kvällen med drinkbord på nattklubben Pacha. Jag hade en riktig toppenkväll och fick skratta, dansa & umgås med goda vänner. En kväll att leva länge på. <3 <3 <3

Puss & kram

About the author

elli

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *