Breaded Fish in Cocos / Fiskpinnar i cocos

IMG_7481
IMG_7483
IMG_7484

Ett middagstips för er som älskar fiskpinnar men vill njuta av ett nyttigare alternativ än dem i frysdisken. Gör dem själv, det är enkelt och går fort.

Till 2 personer / For 2 people:
450 gram fisk / fish
1 ägg / egg
1 dl valfritt mjöl / flour
2 dl cocos
Salt och peppar

Skär fisken i bitar. Doppa sedan fisken i mjöl, vispat ägg och sist i cocos. Stek på hög värme i olja. Servera med tillbehör såsom sallad, potatis eller ris.

******
A dinner tips for you that loves breaded fish but don’t want to buy the frozen one. Do it by yourself, easy and healthier.
Cut the fish in smaller pieces. Dip the fish in flour, egg and lastly in cocos. Fried them in oil at a high temperature. Serve with potato, sallad or rice.

About the author

elli

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *