Beach Polo Cup Dubai 2015

 

Hejsan.

I fredags var vi på Dubai Beach Polo Cup. Det var första gången jag fick uppleva hästpolo live. Det var väldigt häftigt att se atmosfären runt tävlingen och alla väldressade män och kvinnor. Själv hade jag inte så lång tid på mig att hitta en bra dress men jag tycker ändå jag lyckades få till det på kort tid. Här i Dubai sparar folk inte på kommentarerna utan folk kommer fram och berömmer en om de tycker att man sticker ut. I Sverige hade ett fåtal berömt en utan istället tyckt att man var konstig som vågar sticka ut ;-). Igår fyllde jag på mitt lilla förråd av komplimanger och jag kommer leva på dem ett tag, hihi. Puss och kram

Hello.

On friday we were at the Dubai Beach Polo Cup. It was the first time I got to experience polo live. It was very cool to see the atmosphere around the competition and all well-dressed men and women. I had not the time to not find a great dress but luckily I managed to get it sorted in a very short time. Here in Dubai people are not shy to give comments so they come up and compliment if they think you stand out. In Sweden few people would have said something, but instead they would think it’s weird to stand out;-). Yesterday I filled my bag of compliments and I think will live on them for a while, lol.
Hugs and kisses

About the author

elli

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *